Az esemény helyszínén, a Pázmány Péter sétány környékén csak korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek. Mivel az eseményre több tízezer résztvevőt várunk, várhatóan nem lesz könnyű szabad parkolóhelyet találni, ezért arra kérünk, hogy lehetőleg gyalogosan, kerékpárral vagy a tömegközlekedést használva érkezzetek a helyszínre. Ha mégis autóval jönnétek, a helyszíntől távolabb eső parkolóhelyeket vegyétek igénybe, és ne autóval próbáljátok megközelíteni a helyszínt.

A versenyhelyszín, vagyis az ELTE Lágymányosi Campusa közelében találjátok a Kopaszi gát elején kialakított parkolóterületet. Ott térítés ellenében tudtok parkolni. A helyek száma ott is korlátozott, ezt – kérjük – vegyétek figyelembe, amikor az érkezés időpontját tervezitek.

Javasoljuk még a Lurdy Ház parkolóját. (A felszíni parkolóban hétfőtől vasárnapig az első két óra ingyenes, utána minden megkezdett óra 300 Ft. A mélygarázsban a parkolás díja hétfőtől vasárnapig minden megkezdett óra 300 Ft (az első 15 perc ingyenes).)

    • A Lurdy háztól az 1-es villamossal a Rákóczi hídon át 2 megállót kell mennetek, majd az „Infopark” megállóban kell leszállnotok, majd gyalog kb. 500 m-re találjátok a versenyközpontot.